Select a rating below to filter reviews.
Average customer rating
1–8 of 122 ReviewsSort by : Highest to Lowest Rating
Şık
Ayakta şık duruyor, tam oturuyor…..
Originally posted on Peu Touring
Ayakkabıyı Almadan Okumlısınız
Sneakers ayakkabılar içinde en memnun kaldığım marka. Aynı ayakkabının beyazıda mevcut bağcıklarının başlangıç noktasında hep bir çatlamalar ve kırılmalar oluyor. Birde ayakkabı bağacıklı değil. Bağıcıkda lastik var bazen giyip çıkarmada zorlanılıyor. Ama rahatlığı ile herşeyi gözardı ettirecek bir ayakkabı.
Originally posted on Peu Touring
Super
Εξαιρετικά ελαφρύ και αναπαυτικό παπούτσι!
Originally posted on Peu Touring
Çok iyi
Bence oldukça tarz bir ürün ve başarılı
Originally posted on Peu Touring
peu touring harika ayakkabı
herşeyden önce çok rahat ve kolay giyilebilir
Originally posted on Peu Touring
Iyi
Ispanya imalati daha kakiteli uzakdoguda yapilanmarin kalibi daha kötü. Avrupa kaliplarindan 1/4 oraninda daha kücuk. Evde 14 cift camper marka ayakkabi var 2012ve 2013 2014 yillarinda aldiklarimiz daha kaliteli ve kaliplari daha duzgun iscilik vardi.
Originally posted on Peu Touring
Lo mejor
Excelentes calidad, bonitos y comodos
Originally posted on Peu Touring
AnonymousMemnuniyet
Şu anda ayakkabı dolabımda camper dan başka ayakkabı olmadığını görmem ayaklarımın da başka bir marka ayakkabı kullanamıyacağını gösteriyor.elimdeki mevcut tüm modellerden ayrı ayrı çok memnunum hepsini severek giyiyorum.camperla tanıştığımdan bu yana en değerli eşyalarım ayakkabılarım oldu.teşekkürler.
Originally posted on Peu Touring